Kronor och skalfasader

Vi har lång erfarenhet av estetisk tandvård. Hos oss kan du få kronor och skalfasader på samma dag med hjälp av digital teknik vilket bl.a. innebär att du slipper avtrycksmassa i munnen. Denna unika möjlighet kan vi erbjuda då vi har en egen tandtekniker på plats.
Video: Framtidens brobyggare

Implantat

Vi har mångårig erfarenhet av implantatbehandlingar och använder oss av väl beprövade implantatsystem. Allt från den kirurgiska delen då implantatet opereras in i käken till färdig tandteknikerframställd protetisk konstruktion med tänder på plats i munnen. Allt sker under samma tak.

Kirurgi

Hos oss kan du få hjälp med diverse kirurgiska ingrepp som avlägsnande av visdomständer, rotspetsoperation och estetiska tandköttskorrigeringar.

Tandhygienist

Tandköttsinflammation och tandlossning är en av våra vanligaste folksjukdomar. Vår tandhygienist har en central roll i vår verksamhet och ger tips, råd och behandling för att uppnå god munhälsa.

Tandreglering/Invisalign

Vi jobbar med Invisalign som är avtagbara och så gott som osynliga tandskenor. Det innebär att du har skenorna på plats dygnet runt i ett visst antal månader. Innan behandlingen börjar visar vi en 3D-modell på hur det slutliga resultatet kommer se ut.
Video: Invisalign

Blekning

För bästa resultat erbjuder vi tandblekning som utförs med individuellt anpassade blekskenor. Behandlingen sker hemma på dagtid eller under nattetid. Vi använder oss av Opalescence blekningssystem.
Video: Blekning

Familjetandvård

Hos oss är hela familjen välkommen. Tandvård upp till 23 års ålder är kostnadsfri.