Team Tandläkare Mikael Jansson

Vi är din tandläkare i Västerås

  • Boka en tid online
  • Lång erfarenhet av digital Tandvård
  • Vi genomför all typ av tandvård på plats
Boka en tid
Bokning av barn och unga vuxna till och med 23 år, var god ring: 021-121800

Våra behandlingar

Kronor och broar

Vi har lång erfarenhet av estetisk tandvård. Hos oss kan du få kronor på samma dag med hjälp av digital teknik vilket bl.a. innebär att du slipper avtrycksmassa i munnen. Denna unika möjlighet kan vi erbjuda då vi har en egen tandtekniker på plats.

Framtidens brobyggare
Kronor och skalfasader

Implantat

Vi har mångårig erfarenhet av implantatbehandlingar och använder oss av väl beprövade implantatsystem. Allt från den kirurgiska delen då implantatet opereras in i käken till färdig tandteknikerframställd protetisk konstruktion med tänder på plats i munnen. Allt sker under samma tak.

Kirurgi

Hos oss kan du få hjälp med diverse kirurgiska ingrepp som avlägsnande av visdomständer och rotspetsoperation.

Tandhygienist

Tandköttsinflammation och tandlossning är en av våra vanligaste folksjukdomar. Vår tandhygienist har en central roll i vår verksamhet och ger tips, råd och behandling för att uppnå god munhälsa.

Aligners

Vi jobbar med Invisalign och Suresmile som är avtagbara och så gott som osynliga tandskenor. Det innebär att du har skenorna på plats dygnet runt i ett visst antal månader. Innan behandlingen börjar visar vi en 3D-modell på hur det slutliga resultatet kommer se ut.

Invisalign

Blekning

För bästa resultat erbjuder vi tandblekning som utförs med individuellt anpassade blekskenor. Behandlingen sker hemma på dagtid eller under nattetid. Vi använder oss av Opalescence blekningssystem.

Blekning

Familjetandvård

Hos oss är hela familjen välkommen. Tandvård upp till 23 års ålder är kostnadsfri.

arrow-circle-o-downfacebook-officialfilm-playcrossmenu